Privat hjemmeside (prøv gratis)

Nå har vi inngått samarbeid med 123hjemmeside.no, og der kan vi nå tilby deg hjelp med å lage en hjemmeside, hvor du så å si blir holdt i hånden fra start til slutt. Du behøver med andre ord ikke å ha kjennskap til programmering eller andre tekniske kunnskaper. Det trengs ingen kunnskaper ut over det å klare å komme seg på nett. Da er du i gang i løpet av få minutter.

Jeg har hørt nok – la oss sette igang >>

Ny hjemmeside enda enklere!

Hjemmeside gratis, prøv gratis i 30 dager.Nå kan du enkelt og raskt lage din egen personlige hjemmeside eller en hjemmeside om din hobby/interesser.


Du følger bare noen enkle guider. Guidene i kombinasjon med et stort utvalg av underholdende maler, hjelper deg således gjennom prosessen. Og det beste er at du kan prøve det helt gratis i 30 dager.

Kom godt i gang fra starten

Grunnen til at det hele er så enkelt for deg, som det overhodet kan bli, er de mange maler. Med design- verktøyene får du nemlig adgang til i hundrevis av praktiske og flotte maler, som du fritt kan velge mellom.

Allerede når du skal lage din startside, kan du velge mellom mange forskjellige design- maler. På den måte kan du enkelt og hurtig lage en hjemmeside, som passer til nettopp deg eller dine interesser.

En verden av muligheter

Hjemmesiden skal selvfølgelig ha noe innhold. Nettopp innhold kan dog for mange være en utfordring. For en ting er beslutningen om å lage en hjemmeside, noe annet er det å lage innholdet.

Men gjennom oss er det en lek å skape spennende innhold til din hjemmeside. Alt sammen er klart til å gå i gang med ved hjelp av enkle maler. Blant de mange muligheter er:

  • Dagbøker
  • Gjestebøker
  • Fotoalbums
  • Videoklipp
  • Stamtrær

Også når det gjelder underholdning på din hjemmeside fins det mange muligheter. For eksempel:

  • Puslespill
  • Hukommelsespill
  • Bildebøker
  • Tegneserier

… og mange fler muligheter kommer hele tiden til.

Blant fellesnevnerne for de underholdende delene av hjemmesiden, er muligheten for å gjøre det meget personlig. Du kan således anvende egne bilder eller tegninger.

Lag for eksempel et puslespill med ett bilde av ungene og send det så til venner og øvrig familie. Så kan de konkurrere om, hvem som er hurtigst til å samle det. Etterpå kan de så fortelle deg resultatet – for eksempel via gjesteboken.

Prøv gratis hjemmeside her >>

Sånn kommer du i gang

For å komme i gang med å lage en hjemmeside klikker du her for å gå til vår hjemmeside service. Her velger du “Lag en hjemmeside ” i menyen på venstre siden.

Nå skal du klikke på knappen “Start min gratis hjemmeside nå”. Heretter velger du et navn til hjemmesiden og et kodeord, så kun du kan endre i innholdet på hjemmesiden.

Nå er du allerede godt i gang, og kan nå konsentrere deg om å lage en flott design og spennende innhold ved hjelp av de mange underholdende maler og hjelpsomme guider. God fornøyelse!

Leave a Comment

{ 1 trackback }