Så viktig er en egen hjemmeside

by admin on May 10, 2010

En egen hjemmeside er ikke lenger unødig luksus. Å finnes på internett er i dag en like stor selvfølge som å ha telefon. Dette gjelder også for små bedrifter og foreninger. I dag behøver det ikke være vanskelig eller dyrt å lage en hjemmeside – det går til og med å lage hjemmeside helt gratis.


Anne må få tak i en spesialist som kan hjelpe henne med sitt nye hus. Dessverre har hun ingen kontakter i bransjen, så hun begynner å lete – spørsmålet er hvor skal hun lete?

For noen år siden hadde det vært naturlig å starte med telefonkatalogen, men i dag går folk istedenfor ut på internett og leter. Uansett om folk leter etter små eller store bedrifter, idrettsorganisasjoner, eller kanskje en klubb for spesielle interesser, så er søkemotoren Google den naturlige plassen å begynne letingen. Vet man hvilken bedrift man leter etter så er det også vanlig å gå inn på internett og søke etter telefonnummer, adresser, åpningstider og annen praktisk informasjon.

For bedrifter og foreninger er det altså like viktig å ha en hjemmeside som å ha telefon. Og veien ut på internett er verken dyr eller vanskelig. Det fins nettsteder som tilbyr både epost og hjemmesider gratis. Denne form for billige løsninger er selvfølgelig bedre enn ingenting, men du må finne deg i å få en vanskelig webadresse og som regel må du også akseptere andre bedrifters reklame og annonser på din hjemmeside. Om du ikke vil att det skal stå Google, Online eller Spray i din offisielle webadresse, og om du også vil slippe reklame på din hjemmeside så fins det andre alternativ som eksempelvis vår egen guide til hvordan du lager en hjemmeside med Wordpress, eller gjennom vårt samarbeid med 123hjemmeside der du får prøve en hjemmeside gratis i 30 dager (uten reklame).

{ 1 comment… read it below or add one }

Terje Dahlhaug May 20, 2010 at 8:27 pm

Wordpress er kanon! Jeg har skrevet ned noen gratis tips om hvordan en kan få mer relevant besøk på dine hjemmesider, og en del av storyen er som vanlig hardt arbeid, men moro :-)

http://blogg.sircon.no/2010/05/vart-beste-tips-hvis-du-ønsker-du-mer-relevant-besøk-pa-dine-hjemmesider/

Leave a Comment

Previous post: